[vc_row section_bg_color=”#ffffff”][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

امروزه افراد به دلیل مصرف انواع فست فود ها و کم تحرکی به افزایش وزن و چاقی دچار می شوند و آنگاه به دنبال رژیم ها و کاهش وزن می روند. یکی از بهترین رژیم ها، رژیم 17 روزه است که در ادامه با مراحل و شرایط آن آشنا می شویم، آنچه در این رژیم بسیار مهم است توجه به ورزش و پرهیز غذایی پس از اتمام دوره ی آن می باشد.

در مطلب قبل به رژیم انواع گروه خونی پرذاختیم. در این مطلب قصد داریم تا در رابه با رژیم 17 روزه مطلبی یادداشت کنیم.

رژیم 17 روزه

رژیم غذایی چیست؟

رژیم غذایی در حقیت به تمامی مواد غذایی که فرد در طی 24 ساعت می خورد و می آشامد گفته می شود. یک رژیم غذایی سالم شامل تمام مواد غذایی سالم است.

این مواد غذایی شامل پروتئین ها، ویتامین ها، چربی ها، قندها، کربوهیدرات و غلات می باشد. این مواد غذایی باید به میزان معینی مصرف شوند، مصرف بیش از انداره و کمبود آن ها سبب بروز مشکلات جدی برای فرد می شود.

چه رژیم غذایی مفید است؟

رژیمی مفید واقع می شود که فرد تمام مواد مغذی و مورد نیاز بدن را دریافت نماید و به موازات آن به وزن ایده آل برسد. نرمال بودن قند، چربی و فشار در فردی که رژیم می گیرد مهم است و نباید پس از اتمام دوره سه فاکتور اصلی بدن فرد تغییر منفی ایجاد شده باشد.

رژیم 17 روزه

رژیم 17 روزه چگونه رژیمی است؟

یکی از پر طرفدارترین رژیم های غذایی، رژیم 17 روزه است. این رژیم تاثیر مثبتی بر روی کنترل وزن و حذف چربی های اضافی دارد. رژیم 17روزه، در واقع 4 مرحله 17روزه است که هر مرحله می بایست با رعایت تمامی نکات انجام شود تا نتیجه بعد از 68 روز حاصل گردد.

در حقیقت رژیم 17 روزه با یک برنامه سخت شروع می شود و با گذشت زمان محدودیت ها و نه گفتن ها به مواد غذایی کاهش می یابد.

چهار مرحله رژیم 17روزه به شرح زیر می باشد:

مرحله اول:

در مرحله نخست باید باید وزن کشی را انجام دهید و به خاطر بسپارید سپس مصرف سبزیجات را افزایش دهید و از طرف مقابل مصرف کربوهیدارت را کاهش داده و در کنار این دو مورد حداقل 30 دقیقه فعالیت بدنی داشته باشید. (مصرف کالری باید به 1200 کالری در روز برسد.)

مرحله دوم:

در این مرحله ابتدا باید وزن کشی کنیم، اگر نسبت به مرحله قبل وزن کم کرده باشید، در واقع وزن آب بدن شما بوده است و باید در این مرحله فعالیت بدنی خود را افزایش داده و به همان اندازه مصرف کالری روزانه هم افزایش یابد، به طور میانگین کالری را به 1500 کالری در روز برسانید. (رژیم گرفتن به معنای نخوردن غذا نیست)

مرحله سوم:

در این مرحله نوبت آن رسیده است که غلات سبوس دار را به رژیم غذایی خود اضافه نمایید، بهتر است مصرف گوشت را افزایش دهید البته این افزایش نباید به صورت افراطی باشد.

مرحله چهارم:

یکی از حساس ترین مراحل محسوب می شود چرا که در این مرحله باید مصرف مواد قندی و شیرین را به حداقل برسانیم البته مصرف کشمش و خرما بلامانع می باشد.

با رعایت این چهار مرحله سوخت و ساز بدن فرد به حداقل به مقدار خود می رسد و فرد به وزن ایده آل خود می رسد.

مواد غذایی که در رژیم 17 روزه باید پرهیز نمود:

در رژیم 17 روزه باید همواره یک سری مواد غذایی را پرهیز نمود به جز هفته های آخر مرحله چهارم، البته باید در نظر داشت که چنین محدودیت هایی تنها برای شنبه تا چهارشنبه می باشد و فرد در پنج شنبه و جمعه می تواند مقدار اندکی از مواد غذایی که مصرفشان ممنوع بوده است را مصرف نماید.

قندها:

تمامی قند ها چه قند های طبیعی و چه قند های مصنوعی باید مصرفشان را به صفر برسانید.

چربی های مضر:

مواد غذایی دارای چربی های مضر که شامل روغن های ترانس و اشباع شده است ممنوع می باشد، البته خوراکی های شور و پر قند و همچنین انواع سس ها که حاوی شکر و ماست هستند هم نباید مصرف کنید.

رژیم 17 روزه

آیا رژیم 17 روزه مفید است؟

در جواب چنین سوالی باید گفت که بستگی دارد تا چه اندازه فرد بتواند تمام شرایط و موارد آن را درست انجام دهد. البته توجه به فعالیت بدنی در طی روز و میزان خواب کافی هم تاثیر گذار است، افرادی که برای کاهش وزن به این رژیم مراجعه می کنند باید بدانند که پس از اتمام زمان تعیین شده همواره باید به ورزش و پرهیز از مواد غذایی مضر همچون چربی ها و قند بپردازند.

افراد بسیار زیادی از طریق رژیم 17 روزه به وزن ایده آل خود رسیده اند و اکثر پزشکان تغذیه این رژیم را مفید دانسته و به بیماران خود توصیه می نمایند.

 آیا این رژیم برای افرادی که دارای شرایط خاص هستند مناسب است؟

 این زمینه به نوع بیماری فرد بستگی دارد برای مثال افرادی که به بیماری کلیوی مبتلا هستند، چون در رژیم 17روزه مصرف پروتئین افزایش می یابد، بیمار می بایست با پزشک خود مشورت کند.

این رژیم دارای فعالیت های بدنی است که با پیاده روی ساده آغاز می شود و با گذشت زمان به فعالیت های هوازی می رسد. از این رو افرادی که دارای بیماری های قلبی و تنفسی هستند حتما باید با مزشک مربوطه در زمینه نوع فعالیت مشورت نمایند.

رژیم 17 روزه

پشتیبانی رژیم 17 روزه:

برای رژیم 17 روزه یک دستورالعملی وجود دارد که در آن حد و مرز انواع خوراکی ها و هر آنچه که در هر هفته باید مصرف شود براساس میزان کالری در اختیار فرد قرار می گیرد، البته مشاوران به صورت آنلاین پاسخگوی سوالات افراد هستند.

 نتیجه گیری

 رژیم 17 روزه در حقیقت چهار چوبی بین ورزش و رژیم غذایی است که با افزایش سوخت و ساز بدن چربی ها را نابود می کند. مهم ترین مسئله در این رژیم توجه به نوع بیماری هایی که فرد در ابتدا دارد، می باشد. اغلب افراد بیمار باید در زمینه این رژیم و یا هر نوع رژیم دیگر با پزشک خود مشورت نمایند 

رژیم 17 روزه

منبع: Webmd

ترازو باشگاهی، قیمت ترازو باشگاهی، خرید ترازو باشگاهی، ترازو قد و وزن، خرید ترازو قد و وزن، قیمت ترازو قد و وزن، ترازوی قد و وزن، ترازو نفرکش، خرید ترازو نفرکش، قیمت ترازو نفرکش، ترازو سکا، قیمت ترازو وزن کشی، قیمت ترازو دیجیتال.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row]