[vc_row section_bg_color=”#ffffff”][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

هنگامی که هر فرد شروع به ورزش کردن می کند. فکر می کند در عرض چند ماه دارای عضلات قوی و تنومندی خواهد شد. در چند مطلب قبلی هم در رابطه با بدنسازی مطالبی نوشتیم و همچنین در مطلب قبلی در رابطه با ورزش پایین تنه صحبت کردیم.

اما در این مطلب قصد داریم بررسی کنیم آیا واقعا با شروع ورزش باید سریعا به عضلات قوی دست یافت؟ شما نیز بر همین عقیده هستید؟ در این مقاله ما به زمان ساختن عضله و نحوه ساخته شدن آن می پردازیم.

هدف از ساختن عضله

بسیاری از افراد بعد از چند هفته ورزش کردن به این فکر هستند که چقدر لازم است تا ساختن عضله آن ها شروع شود. البته این پرسش برای همه بسیار مهم است.

اما جواب این پرسش به چند عامل مهم بستگی مستقیم دارد. از مهم ترین این عوامل این است که هدف شما از ورزش چیست و چه روشی را در این باره دنبال خواهید کرد؟ این افراد ممکن است که علاقه مند به داشتن بدنی عضلانی باشند اما در راه این هدف نمی توانند از بعضی از علائق خود دست بردارند.

رسیدن به این هدف به خود فرد بستگی دارد که چقدر می تواند در راه این هدف از خود اراده نشان دهد. اما این نکته بسیار مهم را هرگز فراموش نکنید که ساختن عضله به ژنتیک افراد بستگی دارد.

این ژنتیک است که مقدار و نوع عضلات بدن را معین می کند. مثلا بعضی از افراد سریع به تمرینات پاسخ می دهند . زودتر از افراد دیگر ساختن عضله را در بدن خود شروع می کنند.

ساختن عضله

زمان لازم برای ساختن عضله

اگر فردی دارای یک بدن متوسط باشد  رژیم غذایی مناسبی را نیز مراعات نماید. تمرینات ورزشی و بدن سازی خود را نیز به صورت مرتب و فشرده تحت نظر یک فرد متخصص و با تجربه انجام دهد.

ممکن است در طی یک ماه نیم تا یک کیلو بر حجم بدنش افزوده شود. شاید فکر کنید که ساختن عضلات با این روند کند اصلا به چشم نمی آید. اما فراموش نکنید که بعد از شش ماه تلاش مستمر و ورزش مداوم ممکن است شما فقط 2.5 تا 5 کلیو عضله می سازید.

این مقدار بعد از یک سال به حدود 9 تا 11 کیلو گرم خواهد رسید. ساختن عضله تا این حد خود بسیار زیاد است. این حجم برای افرادی که سخت تلاش کرده اند و کار کرده اند بسیار شدید است.

واکنش افراد به تمرینات

همه کسانی که ورزش بدنسازی می کنند بر این عقیده هستند که باید مانند هم بر مقدار عضلاتشان اضافه شود. اما این گفته اصلا صحیح نیست. علاوه بر این که ژنتیک افراد در ساختن عضلات در آن ها دخیل است.

مرد بودن و یا زن بودن افراد نیز بر ساختن عضله در آن ها دخیل است. در یک تحقیق مهم بر روی مردان و زنانی که به ورزش و افزایش حجم عظلات پرداخته بودند  نشان داد که زنان دارای فیبرهای عضلانی کوتاه تری نسبت به مردان هستند این کوتاهی بر قدرت زنان تاثیر می گذارد.

این کمتر بودن قدرت نیز برای توزیع بافت بدون چربی در زنان است.

ساختن عضله

چه عواملی زمان ساختن عضله را کمتر می کند؟

برای این که هنگام ورزش شما به مقدار حجم عضله دلخواه خود برسید باید چند راه کار را دنبال کنید.

رژیم غذایی مناسب: این یک راه درست و اساسی برای رسیدن به حد مطلوب است. این که شما چه می خورید و چگونه می خورید در ساختن عضله شما تاثیر مستقیم دارد.

داشتن خواب کافی: اگر شما از افرادی هستید که تا دیر هنگام به تماشای تلوزیون مشغولید و یا بازی رایانه ای می کنید و زمان خوابیدن خود را به این گونه تلف می کنید. باید به شما بگوییم که شما به بدن خود فرصت بازسازی و ترمیم را که هنگام تمرینات در طول روز باعث آسیب آن ها شده اید را نمی دهید.

این فشار ها در زمان ورزش بر بدن شما وارد می شود و باعث ایجاد سلول های مرده در بدن می شود. با خواب منظم و کافی شما قدرت بازسازی را به بدن خود هدیه می کنید.

سن: همیشه افزایش سن تاثیرات مخربی را به بدن افراد وارد می کند؛ مانند: خستگی زود هنگام و یا دیر التیام بخشیدن زخم ها. افزایش سن به ساختن عضله در بدن آسیب می زند.

تنوع در تمرینات: همیشه این را مد نظر قرار دهید که تنوع باعث ایجاد شادابی می شود. یکنواختی در انجام حرکات ورزشی شما را دلزده و خسته می کند.

استرس ممنوع: برای این که شما بتوانید در کار خود پیشرفت نمایید باید استرس را از خود دور کنید. همه دل نگرانی ها در پشت در باشگاه جا بگذارید.

ساختن عضله

صبر، لازمه کار

هیچ گاه فراموش نکنید که برای رسیدن به یک هدف باید برای آن تلاش کنید. ممکن است رسیدن به ایده آل برای شما زمان طولانی داشته باشد اما باید یاد بگیرید که صبر برای این هدف لازم است.

در رسیدن به افزایش حجم عضله و مطلوب خود صبر و تلاش مستمر داشته باشید. ممکن است در ابتدا افزایش حجم عضله در شما مشخص نباشد و شما دلسرد شوید اما صبر در این مرحله برای شما بسیار مفید است.

در طی یک مدت تمرینات منظم حتما به ایده آل خود خواهید رسید.

تصویر

منبع: medicalnewstoday

ترازو باشگاهی، قیمت ترازو باشگاهی، خرید ترازو باشگاهی، ترازو قد و وزن، خرید ترازو قد و وزن، قیمت ترازو قد و وزن، ترازوی قد و وزن، ترازو نفرکش، خرید ترازو نفرکش، قیمت ترازو نفرکش، ترازو سکا، قیمت ترازو وزن کشی، قیمت ترازو دیجیتال.

 

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row]