[vc_row section_bg_color=”#ffffff”][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]در سری مطالب قبل در رابطه با مسائل مهمی همچون بدنسازی، ورزش، ورزش‌های هوازی و به صورت جزیی‌تر فرم دهی عضلات، داشتن سیکس پک، رشد عضلات و مواردی از این دست صحبت کردیم.

در این سری مطالب بیشتر قصد داریم به صورت جزیی‌ و دقیق‌تر به برخی حرکات در ورزش و بدنسازی بپردازیم. در این مطلب قصد داریم تا شنا سوئدی را مورد بررسی قرار دهیم.

شنا سوئدی یکی از حرکت های ورزشی است که برای بسیاری از قسمت های بدن مفید است. شنای سوئدی باعث می شود تا علاوه بر تقویت بسیاری از عضلات بدن، چربی سوزی نیز در برخی از قسمت های بدن اتفاق بیفتد.

عضلات درگیر در شنا سوئدی

شنا سوئدی یکی از ورزش های بسیار عالی است که در آن قسمت بالاتنه درگیر می شود. افرادی که دارای دست های ضعیف بوده و عضلات بالاتنه آنها ضعیف می باشد، می توانند از این ورزش قدرتی برای بالا بردن قدرت عضلات بالاتنه و چربی سوزی استفاده کنند. عضلاتی که به هنگام شنای سوئدی درگیر هستند، عبارتند از:

  • عضلات سینه و سرشانه
  • عضلات شکم
  •  عضلات پشت بازو و زیر بغل

البته علاوه بر اینکه شنای سوئدی بر عضلات بالاتنه تاثیر می گذارد، می توان بر روی لگن و ماهیچه های  مچ پا نیز تا حدودی تاثیر بگذارد. شنا سوئدی باعث افزایش تقویت عضلات، مفاصل و ماهیچه ها می شود و فشار زیادی بر روی این قسمت ها وارد می شود. هر اندازه که شما تعداد شنای سوئدی را افزایش دهید، ماهیچه ها و عضلات درگیر نیز بیشتر تقویت شده و شما خود این موضوع را به صورت کاملا ملموس می توانید در انجام فعالیت های روزانه و سنگین خود مشاهده نمایید.

شنا سوئدی

انواع فشارهای وارده با شنای سوئدی

 یکی از معمولی ترین و ساده ترین روش های انجام شنای سوئدی این است که دست ها به اندازه عرض شانه باز بوده و کف دست ها موازی شانه ها هستند. در این حالت فشار استانداری به کل قسمت های درگیر بدن وارد می شود.

  •     اگر فاصله دست ها از هم دو برابر حالت قبلی باشد، در این حالت فشار وارد شده به بدن دو برابر حالت استاندارد خواهد شد.
  •     اگر بخواهید فشار کمتری به بدن وارد شود، باید دست ها را در زیر استخوان جناق سینه قرار داده، به گونه ای که انگشت شست با پیشانی تماس داشته باشد.
  •     برای فشار وارد کردن به قسمت های جلویی سینه و شانه ها، دست ها را به اندازه عرض شانه باز کرده و از سمت جلو باید 20 سانتی متر با شانه ها فاصله داشته باشد.
  •     برای فشار وارد کردن به قسمت های پشتی، دست ها را به اندازه عرض شانه باز کرده و از سمت پشت باید 20 سانتی متر با شانه ها فاصله داشته باشد. در این حالت بیشترین فشار به عضلات بالاتنه وارد شده و باعث عضلانی شدن و تقویت مفاصل، ماهیچه ها و عضلات می شود.

فشارهای وارده در شنا سوئدی

فواید شنا سوئدی

    شنای سوئدی باعث افزایش قدرت عضلانی شده و افزایش قدرت عضلانی به کاهش ابتلا به بیماری های قلبی کمک می نماید.

  •     این نوع شنا به افزایش حجم عضلات کمک بسیاری می نماید.
  •     شنای سوئدی خطر صدماتی که می تواند به شانه وارد شود را خیلی کمتر می نماید.
  •     اگر ارگونومی بدن به دلیل فعالیت های روزانه و نشستن پشت صندلی، به حالت زشتی درآمده باشد، می تواند به وسیله شنای سوئدی تغییر یافته و اصلاح شود.
  •     چربی سوزی در قسمت های بالاتنه، شکم و کشاله ران در شنای سوئدی اتفاق افتاده و پس از یک مدت عضلات درگیر خیلی خوش فرم و بدون چربی خواهند شد.
  •     در شنای سوئدی همه عضلات کشش پیدا کرده و بدن خیلی شاداب تر می شود.

 

رابطه تعداد دفعات انجام شنا سوئدی با سلامتی

طبق تحقیقاتی که بر روی تعداد دفعات اجرای این ورزش بر روی افراد مختلف انجام شد، مشخص شد که افرادی که تعداد تمرینات انجام شنای سوئدی را بالاتر از 40 تا انجام می دهند، نسبت به افرادی که تعداد شنای سوئدی را زیر 10 تا انجام می دهند، فشار خون کمتری داشته و خطر ابتلا به بیماری قلبی نیز در آنها بسیار کمتر است. افراد می توانند با تمرینات بیشتر، تعداد انجام شنای سوئدی را خیلی بیشتر کنند و از فواید آن بیشتر برخوردار شوند.

شنا سوئدی

روش های مختلف انجام شنای سوئدی ساده

شنا سوئدی همانگونه که گفته شد یک ورزش قدرتی و استقامتی است که برای انجام آن باید قدرت عضلانی بسیار بالایی داشت. بنابراین بسیاری از افراد نمی توانند این ورزش را به درستی انجام دهند و به همین دلیل از انجام آن منصرف می شوند. اگر این کار برای شما سخت است، می توانید از دیگر روش های انجام شنای سوئدی استفاده کنید.

  •     شنای سوئدی با دیوار یکی از ساده ترین راه حل هایی است که شما می توانید این ورزش را به سادگی انجام دهید و از مزایای آن بهره مند شوید.
  •     شنای سوئدی با کمک زانو نیز یکی از ساده ترین راه های انجام این شنا است که برای انجام آن باید زانوها خم شده و ساق پا و زانو با زاویه 90 درجه از هم قرار داشته باشند.
  •     شنای سوئدی بر روی یک سطح شیب دار نیز مانند شنا با کمک زانو است و بسیار ساده و راحت است.

 

منبع: nbcnews

ترازو باشگاهی، قیمت ترازو باشگاهی، خرید ترازو باشگاهی، ترازو قد و وزن، خرید ترازو قد و وزن، قیمت ترازو قد و وزن، ترازوی قد و وزن، ترازو نفرکش، خرید ترازو نفرکش، قیمت ترازو نفرکش، ترازو سکا، قیمت ترازو وزن کشی، قیمت ترازو دیجیتال.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row]